Comunicacions Unificades: Videoporters controlats des de telefonia

La integració de les comunicacions unificades constantment avança oferint noves i millors funcionalitats tant per a un entorn empresarial com domèstic.

És el cas de la integració de la telefonia i els ordinadors amb els videoporters. El que fa uns anys eren sistemes independents, han anat evolucionant integrant progressivament entre ells.

Comunicacions Unificades: Integració centraleta telefònica amb videoporters

Gràcies a tecnologies com veu-IP o vídeo-IP, aquesta unificació de les comunicacions obre un nou ventall de possibilitats. Tot això, aprofitant la instal·lació existent i sense necessitat d'invertir en la instal·lació de nou cablejat amb l'estalvi de temps i material que això suposa.

Aquests videoporters connectats a una centraleta telefònica, ofereixen diverses i millors opcions de control d'accés a edificis, instal·lacions o determinades àrees restringides.

D'una banda, permeten incrementar la seguretat en les portes d'accés amb l'ús de codis o targetes intel·ligents i per una altra faciliten el control de les entrades des de qualsevol punt gràcies a la possibilitat d'atendre els accessos des de l'interior o exterior, mitjançant telèfons fixos, sense fil, telèfons mòbils (smartphones) o pc's.

A tall d'exemple, qualsevol usuari habilitat per a tal efecte, podria accedir al vídeo i àudio del videoporter des de diversos dipositius, telèfons, pc, smartphone des de qualsevol punt de l'edifici.

Una interessant solució de comunicacions unificades que uneix la seva centraleta telefònica i els porters automàtics de la seva empresa aprofitant la seva infraestructura telefònica i de xarxa, millorant la seguretat seguretat i control de les seves instal·lacions.

Per a un exemple pràctic realitzat amb aquesta tecnologia de comunicacions unificades, us convidem a veure el detall d'un projecte d'instal·lació de videoporters amb control des de la centraleta telefònica, aquí.